KMI Mammacare: Hét borstkanker nazorgcentrum

Standhouder op het Borstkankersymposium 2019


5 oktober 2019 vindt de vijfde editie plaats van het Borstkankersymposium georganiseerd door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Dit jaar zijn we wederom te gast op Landgoed Zonneheuvel in Doorn. Het symposium ‘Van patiënten voor patiënten’ staat in het teken van ‘Stap in de Nieuwe Wereld’. Als standhouder mogen we dit jaar verwelkomen KMI Mammacare, uw deskundige adres voor borstprotheses, oedeemtherapie en littekenbehandeling


Na de diagnose borstkanker, belandt u in een ware rollercoaster, fysiek en emotioneel. Als hét regionale borstkanker nazorgcentrum steunen wij u graag. Wordt uw borst verwijderd? Zijn lymfeklieren aangetast. Is er littekenweefsel. Kom naar KMI Mammacare in Nieuwegein voor alle deskundige mammacare-expertise onder 1 dak.


Postoperatieve BH

Voor direct na uw operatie leveren wij postoperatieve BH’s. Deze geven verlichting, compressie en zorgen voor een mooier, sneller herstel. Door de sluiting voor, is aan- en uittrekken eenvoudig.

Borstprotheses

Is uw borst geheel of gedeeltelijk verwijderd, dan kunt u nadenken over een borstprothese. KMI Mammacare heeft een uitgebreide voorraad protheses en deelprotheses. En bij een mooie symmetrie hoort mooie lingerie. Neem daarom een kijkje in ons assortiment prothese BH’s (ook via webshop).

Oedeemtherapie

Mogelijk krijgt u last van lymfoedeem in de arm. Lymfoedeem is helaas chronisch. Start u geen behandeling, dan verergeren de klachten. Maak dus nu een afspraak met onze gediplomeerde huidtherapeuten Alberta en Yvonne!

Littekenbehandeling

Doet uw litteken pijn of beperkt het u in uw bewegingsvrijheid. Littekenmassasge of LPG behandeling voor onze huidtherapeuten kan verlichting bieden.



Bezoek onze stand

Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen en op zoek naar informatie. Wij zien u graag bij de stand van KMI Mammacare.

Tot 5 oktober 2019,


He team van KMI Mammacare