Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Donateur

Word donateur van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol en ontvang het boek Borstkanker... en nu?! van Wanda Verhoeff gratis.

Lunchen aan je toekomst

In verband met het coronavirus is Lunchen aan je Toekomst, de workshop over kanker en werk in 2020 geannuleerd. Daarvoor terug gekomen is de digitale Kanker en Werk Vraagbaak. Wil jij ook een 'Lunchen aan je toekomst' of een Kanker en Werk Vraagbaak over Kanker en Werk organiseren in samenwerking met jouw ziekenhuis of inloophuis, neem dan contact met ons op.

Borstkankersymposium 2021

Het Borstkankersymposium 2021 staat nog in de babyschoenen. De plannen worden gemaakt. Helaas gaan we er van uit dat de kans op een echt samenzijn nog onvoldoende verzelerd is op dit moment. Daarom onderzoeken we nu een digitale variant. Heb jij al wel een super goed idee voor de inhoud? Neem contact op met de programmacommissie via contac@borstkankersymposium.nl

Theaterstuk 'Stap in de nieuwe wereld'

Dit theaterstuk is speciaal ontwikkeld rond het thema van het Borstkankersymposium op 5 oktober 2019.

De vele onderwerpen die tijdens het symposium werden belicht, komen terug in het stuk. Bijvoorbeeld hoe artsgesprekken kunnen gaan. Welke invloed de ziekte kan hebben op je relatie, je sexualiteit, je omgeving, in je werksituatie. Kortom, welke invloed kanker heeft op je leven.Het stuk is gebaseerd op ware gebeurtenissen, via blogs, en vele gesprekken met ervarings-deskundigen. Het wordt gespeeld door Dennis van Bentem (Peter, de partner), Dorien van Lint (Katja, de vriendin, arts, chef) en Ellen Zandink (Veronica, de patiënt).

Het theaterstuk kan ingezet worden in verschillende situaties, bijvoorbeeld in programma’s voor info-avonden rondom werk of relatie in bijvoorbeeld inloophuizen of oncologische afdelingen.

Neem voor meer informatie contact op met contact@borstkankersymposium.

STICHTING JIJ SPEELT DE HOOFDROL