Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Donateur

Word donateur van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol en ontvang het boek Borstkanker... en nu?! van Wanda Verhoeff gratis.

Lunchen aan je toekomst

In verband met het coronavirus is Lunchen aan je Toekomst dit jaar geannuleerd. Wij gaan er van uit dat 2021 een beter jaar wordt. Wil jij ook een 'Lunchen aan je toekomst' over Kanker en Werk organiseren in samenwerking met jouw ziekenhuis of inloophuis, neem dan contact met ons op.

Borstkankersymposium

Heb jij een goed idee voor het Borstkankersymposium 2021? Neem contact op met de programmacommissie via contac@borstkankersymposium.nl

Theaterstuk 'Stap in de nieuwe wereld'

Dit theaterstuk is speciaal ontwikkeld rond het thema van het Borstkankersymposium op 5 oktober 2019.

De vele onderwerpen die tijdens het symposium werden belicht, komen terug in het stuk. Bijvoorbeeld hoe artsgesprekken kunnen gaan. Welke invloed de ziekte kan hebben op je relatie, je sexualiteit, je omgeving, in je werksituatie. Kortom, welke invloed kanker heeft op je leven.Het stuk is gebaseerd op ware gebeurtenissen, via blogs, en vele gesprekken met ervarings-deskundigen. Het wordt gespeeld door Dennis van Bentem (Peter, de partner), Dorien van Lint (Katja, de vriendin, arts, chef) en Ellen Zandink (Veronica, de patiënt).

Het theaterstuk kan ingezet worden in verschillende situaties, bijvoorbeeld in programma’s voor info-avonden rondom werk of relatie in bijvoorbeeld inloophuizen of oncologische afdelingen.

Neem voor meer informatie contact op met contact@borstkankersymposium.

STICHTING JIJ SPEELT DE HOOFDROL