Wil je de dag ervoor al aankomen? Dat kan. De prijs voor bezoekers van het borstkankersymposium bedraagt voor een 1 persoonskamer € 73 en voor een tweepersoonskamer € 85 euro incl. ontbijt. Deze actie kan alleen via de telefoon worden geboekt onder vermelding van Borstkankersymposium 2022

Landgoed Zonheuvel

Hoe bereik ik Landgoed Zonheuvel in Doorn

LANDGOED ZONHEUVEL

Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Phone: +31 (0)343 473500

Email: info@landgoedzonheuvel.nl

Landgoed Zonheuvel ligt aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn. De directe nabijheid van een aansluiting op de A12 en taxidiensten vanaf intercity-NS-station Driebergen-Zeist garanderen een uitstekende bereikbaarheid.Wil je de dag ervoor al aankomen? Dat kan. De prijs voor bezoekers onder vermelding van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol bedraagt voor een 1 persoonskamer € 73 en voor een tweepersoonskamer € 85 euro incl. ontbijt. Deze actie kan alleen via de telefoon worden geboekt.

Openbaar vervoer: OV9292.nl. Auto / motor: Google Maps of ANWB Routeplanner

Komt u met de trein?

Wij hebben er voor gezorgd dat er een pendelbus rijdt tussen Landgoed Zonheuvel en Station Driebergen Zeist. Vertrek bus vanaf het Station is om 09.15 en 09.45 uur. 's Middags vertrekt de bus richting Station Driebergen Zeist rond 16.45 uur. Tijdens registratie voor het symposium kunt u zich opgeven voor de bus. Heeft u zich al geregistreerd maar moet u zich nog opgeven voor deze service, stuur dan een mail aan contact@borstkankersymposium.nl

Reist u met de auto?

U bent verzekerd van een gratis parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats loopt u in slechts twee minuten naar de locatie.

Per auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)

Rijdend op de A28 neemt u de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). U gaat linksaf richting Maarn (N227) en na 12 km bevindt u zich op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Arnhem (A12)

Rijdend op de A12 neemt u de afslag Maarsbergen (afrit 22). Aan het einde van de afrit gaat u bij het verkeerslicht rechtdoor waarna u rechts aanhoudt richting rotonde. Bij de rotonde rechtsaf spoorweg over en bij de verkeerslichten linksaf en doorrijden tot de verkeerslichten (ongeveer 5 km). Hier slaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag

Bij knooppunt Oudenrijn kiest u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Den Bosch (A2) en vanuit Breda/Gorinchem (A27)

Rijdend op de A2 kiest u bij knooppunt Everdingen de A27 richting Almere-Hilversum. Bij knooppunt Lunetten neemt u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.