Zorg voor elkaar

Het thema van 2022

15 oktober 2022 vindt de achtste editie plaats van het Borstkankersymposium georganiseerd door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Dit jaar zijn we wederom te gast op Landgoed Zonneheuvel in Doorn. Na twee jaar online symposia te hebben georganiseerd kunnen we niet wachten. Het symposium ‘Van patiënten voor patiënten’ staat in het teken van ‘Zorg voor elkaar’.

Op het moment dat je de diagnose Borstkanker te horen krijgt, verandert er veel. Niet alleen voor jou, ook voor de mensen in je omgeving. Je hebt zorg nodig. Zorg van een partner, ouders, familie, vrienden en collega’s. Iemand die naar je uitkijkt. Die je steunt als je wankelt en achter je staat als het zwaar is. Die zorg is zo belangrijk. Daarnaast heb je ook de zorg die je ontvangt van zorgverleners.

Voor velen is het de eerste keer. Niet wetend wat je precies kan verwachten. Voor sommigen is het al de tweede of derde keer. Anderen hebben gehoord dat ze niet meer beter kunnen worden.

Zorg voor elkaar? Voor jezelf maar ook misschien voor je gezin. Borstkanker houdt niet op na 1 of 2 jaar. Borstkanker blijft een lange tijd bij je. Door de lange behandeling, de gevolgen van de behandeling. Misschien wel omdat je niet meer beter kan worden. Door de jaren heen heb je andere behoeftes. Met het Borstkankersymposium willen we vrouwen en mannen die borstkanker hebben of hebben gehad een interessant programma bieden en de mogelijkheid te geven om lotgenoten te ontmoeten. Ook voor de partners hebben wij weer een programma samengesteld. KLIK OP HET PROGRAMMA

Tot 15 oktober 2020

De Programmacommissie van het Borstkankersymposium