Symposium editie

'Zorg voor elkaar'

Bétête, 13 juni 2022 Op 15 oktober vindt het borstkankersymposium ‘Zorg voor elkaar?’ plaats op landgoed Zonheuvel in Doorn, de achtste editie. Zorg voor elkaar in de letterlijke zin van het woord maar ook met een vraagteken, want is dat wel zo? Alle programma onderdelen zullen met dit thema in gedachten worden uitgewerkt.

Dankzij onze donateurs kunnen we dit jaar wat extra’s voor jullie betekenen. We gaan naast het symposium ook een aantal podcasts ontwikkelen. We kunnen extra aandacht geven aan het thema op abri’s en in de media over wat (ex)patiënten voor andere (ex)patiënten kunnen betekenen, lotgenotencontact. Ook dit jaar bieden we hier in het programma volop ruimte voor. Naast aandacht voor de patiënten besteden we ook weer aandacht aan de partners. Dus neem je partner mee en Jaap Luikenaar, ervaringsdeskundige en schrijver van het boek “Man op de mammapoli”, zorgt voor waardevolle ontmoetingsgesprekken tussen partners.

Daarnaast besteden we dit jaar ook aandacht aan onder andere triple negatieve borstkanker, lobulaire borstkanker en uitgezaaide borstkankerkanker. Net als vorige jaren gaan we het hebben over kanker en het gezin (waaronder ook mantelzorg), kanker en werk en gezondheid, voeding, bewegen en sport bij kanker. Eva Visser en Sanne Esther van Heemskerk praten over jonge vrouwen en borstkanker, op de website van Sanne Esther schrijft ze over haar ervaringen. We sluiten af met Paulette Kreté over haar ervaringen en de early warning scan. Voor het uitgebreide programma klik hier.

In dit magazine vinden jullie nogmaals een oproep voor een of meerdere bestuursleden. Wil je ons ondersteunen in de organisatie van het symposium, webinars of het maken van het magazine aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben jullie input nodig.

Ik wens jullie allen een hele mooie zomer in goede gezondheid en hopelijk tot ziens op 15 oktober in Doorn.

Saskia Koopmans, voorzitter Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. “15 oktober openen wij weer de deuren van Landgoed Zonheuvel in Doorn”. Ben jij er ook bij?

Overnachten op het landgoed

Overnachten voor het symposium

Overnachten op Landgoed Zonheuvel voor of na het Borstkankersymposium - bel met telefoonnummer: 0343-473 500.

Wil je dit jaar blijven slapen op Landgoed Zonheuvel en uitgerust aan onze 8e editie beginnen, bel dan even met het Hotel. Online boeken is niet mogelijk omdat wij een speciaal tarief voor de bezoekers van het symposium hebben afgesproken.

Mocht je dus denken, het is al vol. Dan kunnen we je geruststellen. Wel even bellen dus. Tot 15 oktober, tot het Borstkankersymposium.

Bel met 0343-473 500

(online boeken is niet mogelijk)

Inschrijven

Wil jij aanwezig zijn tijdens de 9e editie van het borstkankersymposium, schrijf je dan nu in. De kosten van het symposium zijn nog steeds € 25. De hele dag staan tal van sprekers voor je klaar, volg je naast het plenaire deel een aantal workshops, ontmoet je lotgenoten tijdens de pauzes of de gezonde afsluiting met een sapje. Parkeren is gratis.

Kom je met de trein?

Wij hebben er voor gezorgd dat er een pendelbus rijdt tussen Landgoed Zonheuvel en Station Driebergen Zeist. Vertrek bus vanaf het Station is de eerste keer om 09.15 en de tweede keer om 09.45 uur. ’s Middags vertrekt de bus richting Station Driebergen Zeist rond kwart voor vijf zodat je voldoende tijd hebt om afscheid te nemen van nieuwe kennissen en nog heel even kunt napraten.

Help ons en deel onze berichten