INHOUDSOPGAVE

Jij Speelt de Hoofdrol Magazine, editie 19

Jij Speelt de Hoofdrol Magazine is het online magazine dat gemaakt wordt door de gelijknamige Stichting, Van Patiënten voor Patiënten. Het magazine verschijnt 4 x per jaar. Eerder uitgegeven edities vind je op de website van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol.

03 VAN DE VOORZITTER Op 15 oktober vindt het borstkankersymposium ‘Zorg voor elkaar?’ plaats op landgoed Zonheuvel in Doorn, de achtste editie. Zorg voor elkaar in de letterlijke zin van het woord maar ook met een vraagteken, want is dat wel zo? Alle programma onderdelen zullen met dit thema in gedachten worden uitgewerkt.

04 NIEUWS In deze rubriek nieuwsberichten van verschillende stichtingen en organisaties die wij graag delen met onze lezers. Deze keer vragen wij aandacht voor onze eigen Stichting, Stichting Jij Speelt de Hoofdrol en de Overzichtskraart Werk en Kanker die werd gepresenteerd tijdens de Nationale Kanker en Werk Dag.

05 ZORG VOOR ELKAAR

15 oktober 2022 vindt de achtste editie plaats van het Borstkankersymposium georganiseerd door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Dit jaar zijn we wederom te gast op Landgoed Zonneheuvel in Doorn. Na twee jaar online symposia te hebben georganiseerd kunnen we niet wachten. Het symposium ‘Van patiënten voor patiënten’ staat in het teken van ‘Zorg voor elkaar’.

08 COLUMN MARTHA

In de komende edities van dit magazine geeft Martha Rijkmans je steeds een tip uit haar E-Book ‘Zes eigenwijze tips voor het leven na borstkanker’. Dit maal een bijdrage met als titel Ik kan er niets meer bij hebben.

09 IN DE SCHIJNWERPERS

In deze nieuwe rubriek besteden we aandacht aan evenementen of organisaties die je niet mag missen en meer dan de moeite waard zijn om ze te leren kennen. Dit keer aandacht voor Stichting YvYa

10 IN GESPREK MET

Paulette Kreté

Paulette Kreté (1959) is geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. . Paulette is ‘gepokt en gemazeld’ in het Middelbaar Beroepsonderwijs. Verknocht als ze is aan de Brainport Regio, is ze in Eindhoven blijven hangen. Hier helpt ze ondernemers met hun online marketing. Ze woont samen met haar partner Tom Sanders. Tom is ondernemer en heeft een unieke expertise in 3D scanning- en fotografie. In 2019 blijkt ze borstkanker te hebben die niet te zien is op mammografie.

11 WAT IS ZELFZORG

Door Wendy de Graaf

We zorgen graag voor onze familie, vrienden of partner. En dat is een goede zaak. We zijn sociale wezens en het maakt ons gelukkig als we anderen kunnen helpen. Maar er is één belangrijk persoon in je leven die je niet mag negeren – en dat ben jij zelf!

12 Landgoed Zonheuvel

Hoe bereik je Landgoed Zonheuvel in Doorn. Hier vind je de route beschrijving en meer informatie over wanneer je opgehaald wilt worden vanaf het station