Symposium editie


Stap in de Nieuwe Wereld

Sabine Wernars, redactie Jij Speelt de Hoofdrol Magazine: Hoop dat ik jou mag ontmoeten zaterdag 5 oktober a.s.

De zomer is al een eind op weg. De start van de zomer begon kwakkelend. Soms tikte de termometer amper de 20 graden aan en deed ik 's nachts toch maar het raam dicht omdat er een nachtvorst voorbij kwam. Een zomer waarbij je elke dag weer kijkt wat je aandoet. Een warme jas of een korte broek. Continu je weer aanpassen. Net zoals je doet als je behandeld wordt voor borstkanker. De ene dag met meer energie, de andere dag het liefs met je hoofd onder de dekens. En ook jaren later, met ups en downs. Ik sprak iemand die 15 jaar geleden borstkanker had gehad en nog steeds met een oedeemkous liep. We moesten lachen omdat haar man steeds weer vroeg of ze de zonwering wilde opdraaien, net altijd als ze haar kous had afgedaan. Maar ze liet zich niet klein krijgen. Ze deed haar kous weer aan en draaide de zonwering op. Humor had bij haar de overhand. Ze had zich er bij neergelegd dat ze oedeem had, haar nieuwe wereld was er een met kous en een regelmatig bezoek aan de huidtherapeut.

Stap in de Nieuwe Wereld is het thema van het Borstkankersymposium van dit jaar. In deze special van het Jij Speelt de Hoofdrol magazine heel veel informatie over het symposium en de workshops.


Saskia Koopmans, voorzitter Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. “5 oktober openen wij weer de deuren van Landgoed Zonheuvel in Doorn”. Ben jij er ook bij?

Overnachten op het landgoed

Overnachten voor het symposium

Overnachten op Landgoed Zonheuvel voor of na het Borstkankersymposium - bel met telefoonnummer: 0343-473 500.


Wil je dit jaar blijven slapen op Landgoed Zonheuvel en uitgerust aan onze 5e editie beginnen, bel dan even met het Hotel. Online boeken is niet mogelijk omdat wij een speciaal tarief voor de bezoekers van het symposium hebben afgesproken.


Mocht je dus denken, het is al vol. Dan kunnen we je geruststellen. Wel even bellen dus. Tot 5 oktober, tot het Borstkankersymposium.


Bel met
0343-473 500

(online boeken is niet mogelijk)

Inschrijven


Wil jij aanwezig zijn tijdens de 5e editie van het borstkankersymposium, schrijf je dan nu in. De kosten van het symposium zijn € 25. De hele dag staan tal van sprekers voor je klaar, volg je  naast het plenaire deel een aantal workshops, ontmoet je lotgenoten tijdens de pauzes of de gezonde afsluiting met een sapje. Parkeren is gratis en je kunt gratis worden afgehaald van het station. 


Kom je met de trein?


Wij hebben er voor gezorgd dat er een pendelbus rijdt tussen Landgoed Zonheuvel en Station Driebergen Zeist. Vertrek bus vanaf het Station is de eerste keer om 09.30 en  de tweede keer om 10.15 uur. In verband met werk aan de weg houden we een reistijd aan van minimaal 20 minuten. dit kan iets uitlopen.  ’s Middags vertrekt de bus richting Station Driebergen Zeist om 17.15 uur.

Help ons en deel onze berichten