Ria van Oostrom
Dat al mijn lotgenoten, lieve vrienden en vriendinnen. Familie en eigenlijk iedereen een verdomd goed 2020 krijgt. Met gezondheid geluk en veel liefde.


Bea Massa

Lieve allemaal, wens jullie fijne kerstdagen en een heel voorspoedig en een gezond 2020

Inge Lemson

Ik wens rust in hoofd, hart en lichaam voor ons allen. Fijne dagen en een gelukkig, gezond en gezegend 2020

Joke Wijnands

Ik wens iedereen een voorspoedig, gelukkig en vrolijk nieuw jaar.

Rian Terveer-Couperus
Mijn wens is dat het Europese Lobulaire Borstkanker Consortium (www.elbcc.org) voor vrouwen met lobulaire borstkanker het verschil gaat maken! Dat de diagnose, behandeling en prognose verbeterd wordt en patiënten met uitzaaiingen mogen genezen. Ik hoop dat deze droom uitkomt en ik als patiënt advocate van de ELBCC en de Borstkankervereniging Nederland hieraan een waardevolle bijdrage lever. Met elkaar, voor elkaar.

Sandra Eman

Mijn wens voor iedereen is gezondheid, hoop en liefde voor iedereen. En dat gezinnen en familie intens en langdurig van elkaar mag genieten. Begrip en respect voor elkaar kost niks maar is zo waardevol. Iedereen een goed 2020!Marie-louise Bemthuis

Voor elk mens liefde! Maar in het bijzonder voor mensen die met kanker te maken krijgen. Het eerste jaar is er veel begrip, maar dan.... Als je alle behandelingen hebt gehad, dan begint het pas. Wees er dan ook. Luister en hoor en voel juist dan heb je liefdevolle mensen om je heen nodig, niet alleen de patiënt maar vergeet het gezin ook niet. Veel liefdevolle mensen om je heen die voelen, dat is mijn wens.

Joke van 't Wout
Ik wens voor iedereen dat hij/zij alle situaties waarin je in 2020 mee geconfronteerd wordt accepteert en ook al is het soms moeilijk er het beste van maakt. Beoordeel minder maar waardeer meer.

Johanba

Ik zou Ieder jaar een goede controle willen hebben ivm mijn borstkanker. Zoals een pet of mri scan. Vind de controle zo matig, geeft mij geen geruststelling.


Stellina Roijmans
Dat alle sterren aan de hemel ook voor jou en je dierbaren mogen schijnen. Een bruisend en sprankelend 2020.


Ik wens alle lieve vrienden die ik de afgelopen jaren heb leren kennen nadat ik ziek geworden ben, een gelukkig en zo gezond mogelijk nieuwjaar. Ik wens jullie mooie herinneringen, ik wens jullie heel veel liefde van vrienden, familie, collega's. Ik wens jullie kracht op het pad dat je gaat. Ik wens alle mensen die dit jaar achter zijn gebleven en die afscheid hebben moeten nemen, heel veel kracht. Ik hoop dat zij - gedragen door mooie herinneringen aan hun partner, kind, ouder waar ze afscheid van hebben moeten nemen - elke dag een beetje het gevoel dat ze er voor hen zijn. Een plek die nooit door een ander zal worden ingenomen, een stoel naast je aan de eettafel die altijd voor hem of haar zal zijn. Big hug.

Anoniem