Van de voorzitter

Grip op je leven

Ons nieuwe thema voor 2020 is ‘Grip op je leven’. Na onze prachtige jubileumeditie van vorig jaar gaan we uiteraard weer verder met ons symposium van patiënten voor patiënten. Dit jaar wat anders ingedeeld. Wat minder medisch inhoudelijk, meer ervaringsdeskundigen en ruimte voor interactie en één op één gesprekken. ‘Grip op je leven’ betekent voor velen controle hebben. Los van patiënten die het gevoel hebben gekregen na een diagnose kanker om alle grip te zijn kwijt geraakt, overkomt het ieder mens in zijn leven wel eens dat je de grip lijkt te zijn kwijt geraakt. Gaat het om verlies van werk, een geliefde, een ongeluk? Het overkomt je vaak na een trauma van welke aard dan ook.

Hoe krijg je die grip weer terug? We willen toch allemaal de controle en zeggenschap over ons eigen leven hebben.We voelen ons dan veel gelukkiger en zekerder. Logisch. Tijdens ons symposium besteden we in alles sessies aandacht aan het thema 'Grip op je leven'. Benieuwd naar het programma? Schrijf je dan op onze website in voor de nieuwsbrief of blijf ons volgen op Facebook voor het laatste nieuws. We hopen van harte je te ontmoeten op zaterdag 10 oktober op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Saskia Koopmans Voorzitter Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Borstkankersymposium 10 10 2020

10 oktober 2020 staat de zesde editie gepland van het Borstkankersymposium. Dit jaar met als thema 2020. Bekijk hier de oproep van Saskia Koopmans en lees verder over het programma.